Man håller vad man lovat!

Jag har faktiskt lovat att om jag vet något om D så skulle jag skriva det här. Och innan har jag inte vetat så mycket, men idag skickade matilda en länk till en film på när dom hoppar.
Och jag måste säga att jag är så glad att han kom tillbaka, för han trivs där, det är där han ska vara. Det är där han är lycklig. Här hoppar han och matilda, 125 cm.


Prinsen, hoppas verkligen du får stanna där nu.
åhh.. kommer inte kunna sluta kolla ^^

Kommentarer
Postat av: Emmy

visst! :) <3

2011-07-05 @ 21:12:12
URL: http://hastochpony.blogg.se/
Postat av: Daniela

Kommer du ta tillbaka Dusty elelr hur blir det med honom?:D

2011-07-05 @ 23:13:29
URL: http://powerpony.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag tycker du ska ta hem honom igen. Han är bra.

Annars är jag intresserad av att ha honom på foder för ev. köp =)

2011-07-06 @ 21:46:48
Postat av: emelie

haha, kom in på din blogg bara lite sådär, varit inne här tidigare märker jag nu när jag såg att du haft dusty tidigare. är nämligen gammal klubbkamrat till matilda och dom, känner dom mycket väl, så därför tyckte jag bara det var lite roligt liksom ^^Läste tidigare inlägg där du svarat ang Dusty. Han är en riktig ögontjänare eller vad man ska säga, man fastnar direkt på honom med blicken, men han verkar allt förutom lätt. Har följt Madde när hon ridit honom, samt sett honom på tävling, en grymt läcker ponny är det ju, och man ser att han kräver mycket.Tycker du gör helt rätt, att du inte fortsätter med honom när det inte känns bra liksom, strunta i de kommentarerna som säger att du ska ha honom osv, dom vet ju inte hur du känner, right?

Då är det ju bättre och skönare för både din och ponnyns del att han går hos dom och att dom kanske hittar någon som klarar honom bättre eller så och att du istället har Chancy.Försöker inte få dig att låta som en dålig ryttare eller något nu, och det hoppas jag inte att du känner denna kommentar som, ville bara säga det att du gör helt rätt, att gå på känslan liksom. Stå på dig! :)kommer verkligen fortsätta kika in här då och då, bara för att jag vet vilka ponnyer du sysslat med osv, tycker sånt är kul, dessutom har du en trevlig blogg! :)

2011-07-07 @ 10:30:01
URL: http://fjordyy.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0