i made my choice

Nu var det gjort. Svåraste jag någonsin gjort, men så får det bli.
Förlåt.

Jag har nog ljugit för mycket för mig själv. Men jag måste faktiskt tänka på mitt eget bästa. Inte på alla andras.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du har laggt ut han på annons, eller hur? Du klarade inte av honom. Ingen gör det. men jag trodde faktikst på dig.

2011-06-13 @ 12:20:06
Postat av: amanda

vad? :o <3

2011-06-13 @ 12:56:55
URL: http://amandanystroom.blogg.se/
Postat av: Josse

Tän verkligen inte på vad alla säger /tycker/ tänker för det är nara jävligt onödigt och baserat på noll information. Även hur mkt man än försöer förklara så känn inte att du gör något fel och tänk enbart på dig! det är du värd så det spelar som sagt ingen roll och säg inte förlåt. Han förstår ju inte det ändå och han kommer få det bra nånstans.

Det tar tid att lära känna en häst men om man känner att det hela tiden är fel, att man blir rädd är det inte rätt och det ska man inte få dåligt samvete för. Så jag vet att det kommer bli bra så småningom, vem du än väljer och vad du än bestämmer dig för. Även om du lämnar hem honom igen betyder det ju inte att du inte tycker om honom men man kan inte hela tiden gå och fundera på hur det kommer att gå så fort man gör ngt. Det kommer bli bra Carro! Gråt mycket så du får ur dig allting, det kommer kännas bra sen! stor kram som sagt.

2011-06-13 @ 14:30:10
URL: http://josephinesandstrom.blogg.se/
Postat av: josse

Ha inte bråttom och kolla på fler, låt det ta tid och låt dig själv känna dig helt helt säker. Jag vet att du vill ha en ponny nu och det förstår jag, men ha inte bråttom bara. Det kommer finnas en ponny för dig med och känn inte att du måste ha en stjärna som kommer hoppa höghus för det finns även dem som kommer kunna det även om de inte tävlat så mkt tidigare. bara man känner sig säker med varandra, trivs med varandra så tror jag iaf att man kan göra precis vad man vill. Kolla varför den ponnyn ligger på annons igen också, så det inte hänt ngt med den. Försöker inte leka fröken duktig nu, vill bara att det ska bli bra för dig :)

Säg till som sagt om du vill ha hjälp med något, lite stöd är alltid bra och jag är inte så dum trots allt ;)

Det kommer bli bra, jag lovar dig!

2011-06-13 @ 14:55:29
URL: http://josephinesandstrom.blogg.se/
Postat av: Paulina

Jag är säker på att vilket beslut du än tagit så är det rätt beslut! Du vet precis bäst själv vad som är rätt för er, förstår att det är svårt ändå.

2011-06-13 @ 15:06:07
URL: http://paulinaonisse.blogg.se/
Postat av: Amanda

Du gör helt enkelt vad som känns bäst för dig. Jag gav upp och det var för att det verkligen inte funkade men det går endel dagar som jag funderar över hur det hade varit nu ifall jag inte gett upp.



SV: Har du pratat något med förra ägaren? H*n kanske kan hjälpa dig?

2011-06-13 @ 16:20:25
URL: http://amandahed.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0